13/06/2019 Excel voor bedrijfstoepassingen

Werken met Excel is voor sommigen nog altijd een stresserend en tijdrovend aspect in hun job. Toch zou dit net het tegenovergestelde moeten betekenen. Excel is een bijzonder veelzijdig programma met veel functies en toepassingsmogelijkheden die jouw werk efficiënter kunnen maken en jou veel kostbare tijd kunnen doen winnen.

De opleiding Excel geeft je inzicht in de vele basisfunctionaliteiten van het programma. Je leert formules opstellen, je krijgt inzicht in de opmaak van cellen en je ontdekt hoe je op een eenvoudige manier veel data verwerkt tot een overzichtelijk geheel met bijhorende grafische afbeeldingen. Je zal verwonderd zijn welke tijdswinstje met Excel zal boeken!

 

Praktische informatie

 

Titel:   Excel voor bedrijfstoepassingen

Doelgroep: iedereen die op professionele basis met Excel in aanraking komt

Docent: Pascal Brysse, Lead Consultant AM Norman

Datum: 13/06/2019, 9h30 - 15h30

Plaats:  Kantoren United Experts, Koolmijnlaan 201, 3582 Beringen

Prijs: 280 euro, exclusief BTW

 

KMO Subsidie: Deze opleiding is erkend voor betaling met de KMO portefeuille. Zo kunt u tot 30% of 40% subsidie ontvangen (afhankelijk van de grootte van uw onderneming) op de kostprijs van deze opleiding (uitgezonderd BTW). Opgelet! Indien u gebruik wenst te maken van de KMO portefeuille dient uw aanvraag ten laatste 14dagen na de opleiding gebeurd te zijn. 

 

Wat mag u verwachten
Inbegrepen in de infosessie is het opleidingsmateriaal, opleidingscertificaat en broodjeslunch. De opleiding wordt gegeven met een beperkt aantal deelnemers zodat interactief op praktische vragen kan worden ingegaan. 

Graag een eigen laptop voorzien zodat bewuster kan meegevolgd worden en de praktische oefeningen kunnen uitgevoerd worden.

Datum: 
donderdag 13 juni 2019
KMO-portefeuille: 
Ja
Prijs: 
€ 280.00