16/05/2019 HACCP en Risicomanagement

De wetgeving is heel duidelijk, voor de veiligheid van levensmiddelen moet een autocontrolesysteem gebaseerd zijn op de principes van de HACCP-systematiek. Een correct en functioneel HACCP-plan vereist echter de juiste kennis.

Deze opleiding verheldert de basisprincipes van HACCP. Je ontdekt waar je betrouwbare informatie kan vinden en aan de hand van oefeningen leer je hoe je correct een HACCP-studie uitwerkt.

 

Programma:

  • Wat is HACCP & wat zijn de voordelen van deze systematiek?
  • Uitleg van de 7 basisprincipes volgende de Codex Alimentarius & het 12-stappenplan
  • Wat is de rol van de HACCP-coördinator?
  • Demonstratie van de verschillende mogelijkheden mbt risico-inschatting
  • Talrijke praktijkvoorbeelden & oefeningen adhv case studies

 

Praktische informatie

 

Titel:   HACCP & Risicomanagement

Doelgroep: alle beginnende leden van het HACCP-team die betrokken zijn bij het opstellen, actualiseren en implementeren van het HACCP-plan (kwaliteitsverantwoordelijken, hygiëneverantwoordelijken, productieverantwoordelijken…)

Docent: Joyce Buysse, Lead Consultant AM Norman

Plaats: Kantoren DLV, Bruggestraat 132, 8820 Torhout

Datum:  16/05/2019, 9h - 17h

Prijs: 470 euro, exclusief BTW

 

KMO Subsidie: Deze opleiding is erkend voor betaling met KMO portefeuille. Zo kunt u tot 30% of 40% subsidie ontvangen (afhankelijk van de grootte van uw onderneming) op de kostprijs van deze opleiding (uitgezonderd BTW)

 

Wat mag u verwachten

Inbegrepen in de infosessie is het opleidingsmateriaal en -certificaat.

Tijdens de middag wordt een broodjeslunch voorzien.

Vooropleiding is niet vereist.

Type: 
Dagopleiding
Datum: 
donderdag 16 mei 2019
KMO-portefeuille: 
Ja
Prijs: 
€ 470.00