26/03/2019 Reinigingsprocedures en analysemethoden voor allergenen

Wat zijn allergenen en hoe krijgen we ze weg door middel van reiniging of hoe moeten we ze analyseren en detecteren? Welke methode gebruiken we best? Wat is validatie en verificatie en hoe wordt dit uitgevoerd?

In deze opleiding bespreken we verschillende droge en natte reinigingsmethodes zoals flushing, enzymatische of bacteriële reiniging, CIP enzovoort. We kaarten zowel de wettelijke als de VITAL drempelwaarden aan.

Via opdrachten leer je wat de aandachtspunten zijn bij monstername, welke sneltesten beschikbaar zijn en hoe je laboresultaten moet interpreteren.

 

Praktische informatie

Titel:   Reinigingsprocedures en analysemethodes voor allergenen in de voedingsindustrie

Doelgroep: kwaliteitsmedewerkers en -verantwoordelijken in de voedingsindustrie

Docent: Joyce Buysse, Lead Consultant AMNorman

Datum: 26/03/2019, 13h - 17h

Plaats:  Kantoren AMNorman, Kortrijksesteenweg 1121 2de verdieping, 9051 Sint Denijs Westrem

Kostprijs: 300€ excl. BTW

 

KMO Subsidie: Deze opleiding is erkend voor betaling met de KMO portefeuille. Zo kunt u tot 30% of 40% subsidie ontvangen (afhankelijk van de grootte van uw onderneming) op de kostprijs van deze opleiding (uitgezonderd BTW).

 

Wat mag u verwachten

Inbegrepen in de infosessie zijn het opleidingsmateriaal en het opleidingscertificaat.

 

Datum: 
dinsdag 26 maart 2019
KMO-portefeuille: 
Ja
Prijs: 
€ 300.00