28/05/2019 Masterclass 'Etikettering'

Europese Verordening 1169/2011 is reeds enkele jaren in voege, maar toch merken we dat er nog heel wat vragen zijn. De wetgeving is gedetailleerd, complex en jammer genoeg niet gebundeld in één makkelijk leesbare tekst. In deze infosessie maken we je wegwijs in alle wettelijke etiketteringsverplichtingen op Europees en nationaal vlak.  Hiertoe gebruiken we praktische voorbeelden van bestaande etiketten en verpakkingen. Thema's als voedingswaarden en allergenen komen aan bod, maar er wordt ook stilgestaan bij het gebruik van de metrologische e, het uiten van claims en het gebruik van afbeeldingen en foto's. Kortom, na het volgen van deze allesomvattende opleiding kan jij als een echte 'master' jouw producten correct etiketteren.

 

Praktische informatie

 

Titel:   Masterclass 'Etikettering'

Doelgroep: kwaliteitsmedewerkers die betrokken zijn bij het opstellen van specificaties, etiketten en voedingswaardeberekeningen, maar bijvoorbeeld ook de ontwerpers van het artwork of wanneer u dagdagelijks met etikettering in contact komt.

Docent: Elke Debou, consultant Etikettering AMNorman

Datum: 28 mei 2019, 9h - 17h

Plaats:  Kortrijksesteenweg 1121 2de verdieping, 9051 Sint-Denijs-Westrem

Prijs:  540 euro, exclusief BTW

 

KMO Subsidie: Deze opleiding is erkend voor betaling met de KMO portefeuille. Zo kunt u tot 30% of 40% subsidie ontvangen (afhankelijk van de grootte van uw onderneming) op de kostprijs van deze opleiding (uitgezonderd BTW).

 

Wat mag u verwachten
Inbegrepen in de infosessie is het opleidingsmateriaal en opleidingscertificaat.

Koffie, water en koekjes staan steeds ter beschikking!

Tijdens de middag wordt een broodjeslunch voorzien.

Vooropleiding niet vereist.

Type: 
Dagopleiding
Datum: 
dinsdag 28 mei 2019
KMO-portefeuille: 
Ja
Prijs: 
€ 540.00