Food Fraude, Food Defense & Business Continuity

Bedrijven zijn zich heel bewust geworden van hun kwetsbaarheid. Het toenemend aantal gevallen van doelbewust gesjoemel, geïnspireerd door economische drijfveren, is een reden om de alarmbel te luiden. Risicoanalyses met betrekking tot de authenticiteit van ingrediënten behoren sinds kort tot het verplichte eisenpakket en commerciële normen zoals BRC en IFS werden ontwikkeld met het oog op het vermijden van deze frauduleuze en opzettelijke contaminaties die op diverse niveaus gebeuren. Maar wat als je bedrijf toch getroffen wordt? De schade beperken en zo snel mogelijk doorgaan is de boodschap. Een Business continuity plan is onontbeerlijk om na een crisis situatie terug op te starten.

 

Praktische informatie

 

Titel:   Food fraude, Food defense & Business Continuity

Doelgroep: kwaliteitsverantwoordelijken en kwaliteitsassistenten in de voedingsindustrie

Docent: Pascal Brysse, Lead Consultant AMNorman

Datum: TBC

Plaats:  Kantoren AMNorman, Kortrijksesteenweg 1121 2de verdieping, 9051 Sint Denijs Westrem.

Kostprijs:  420 euro, exclusief BTW

 

KMO Subsidie: Deze opleiding is erkend voor betaling met de KMO portefeuille. Zo kunt u tot 30% of 40% subsidie ontvangen (afhankelijk van de grootte van uw onderneming) op de kostprijs van deze opleiding (uitgezonderd BTW).

 

Wat mag u verwachten
Inbegrepen in de infosessie is het opleidingsmateriaal + een usb-stick met een blanco food fraude plan, food defense plan en business continuity plan die u in een mum van tijd zelf kan implementeren. Breng gerust uw eigen laptop mee. Attest van opleiding. Broodjeslunch.

 

Type: 
Dagopleiding
KMO-portefeuille: 
Ja
Prijs: 
€ 420.00